Moderní pralinky jedním tahem
Všechno, co jste chtěli o pralinkách vědět, ale báli jste se zeptat.
V našem online kurzu se dozvíte nejen to, jak máte při přípravě dokonale lesklých a lahodných pralinek postupovat, ale hlavně proč to tak dělat. Aby vás při práci s čokoládou už nic nemohlo překvapit. Temperace čokolády, barvení forem, výroba skvělých náplní – to vše Vám naše lektorka osvětlí a přidá spoustu postřehů nabytých praxí i zahraničními kurzy. Tolik informací na jednom místě nikde jinde nenajdete! (Hodit se mohou tyto barvy na pralinky.)
Lektorka: Mgr. Tereza Fryčarová Délka kurzu: 1 h 50 minut
Prodejce: Jana Hubačová jana@sladkostisradosti.cz, +420 777 668 213
Obsah kurzu:
O autorech: Sladkosti s radostí
Sladkosti s radostí je projekt Jany Hubačové, která se rozhodla svou lásku – pečení – sdílet s ostatními. Nemalou motivací jí je i více než dvacetiletá zkušenost s organizováním vzdělávacích kurzů. Byla členkou organizačních výborů sportovních soutěží na národní i mezinárodní úrovni jak pro děti, tak dospělé. V současné době vede jednu z nejznámějších vzdělávacích fitness škol v ČR.
Další kurzy stejných autorů
Všechny kurzy v jednom balíčku
-
-33% NedostupnéProdejce : Sladkosti s radostí