Jak na perníčky? Podrobný návod (45 min)
Pojďte to upéct s námi! Perník má dlouholetou tradici a zdobí naše významné české svátky – Velikonoce a Vánoce. Pojďte s námi nahlédnout pod pokličku a ozdobte si svoje perníčky. V našem online kurzu Vám poskytneme zásadní informace jak na to. Připravíme si voňavé těsto netradičním způsobem. Upečeme si perníčky, dostanete tipy jak na jejich úpravu před a po pečení, aby měly co nejkrásnější vzhled. Připravíme si společně bílkovou polevu, na jejíž přípravu dostanete speciální tipy.
Lektorky: Romana Kloudová, Jana Hubačová
Délka kurzu: 45 minut / Prodejce: Jana Hubačová jana@sladkostisradosti.cz, +420 777 668 213
Obsah kurzu:
O autorech: Sladkosti s radostí
Sladkosti s radostí je projekt Jany Hubačové, která se rozhodla svou lásku – pečení – sdílet s ostatními. Nemalou motivací jí je i více než dvacetiletá zkušenost s organizováním vzdělávacích kurzů. Byla členkou organizačních výborů sportovních soutěží na národní i mezinárodní úrovni jak pro děti, tak dospělé. V současné době vede jednu z nejznámějších vzdělávacích fitness škol v ČR.
Další kurzy stejných autorů
Moderní pralinky jedním tahem
Vše o pralinkách od A do Z, lektorka Tereza Fryčarová, délka: 1 h 55 minut, přístup na 1 rok.
Výroba motýla z rýžového papíru (55 min)
Sladkosti s radostí, lektorka Zuzana Bezáková, délka: 55 minut, přístup na 1 rok.
Jak na dort se sametovým efektem
Sladkosti s radostí, lektor: Jana Hubačová, délka: 16 minut, přístup na 1 rok
Jak na italský bílkový máslový krém
Sladkosti s radostí, lektor: Jana Hubačová, délka: 12 minut, přístup na 1 rok
Všechny kurzy v jednom balíčku
-
-33%Prodejce : Sladkosti s radostí
Nedostupné