Sladkosti s radostí

Moderní pralinky

Moderní pralinky jedním tahem

Všechno, co jste chtěli o pralinkách vědět, ale báli jste se zeptat.V našem online kurzu se dozvíte nejen to, jak máte při přípravě dokonale lesklých a lahodných pralinek postupovat, ale hlavně proč to tak dělat. Aby vás při práci s čokoládou už nic nemohlo překvapit. Temperace čokolády, barvení forem, výroba skvělých náplní – to vše …

Moderní pralinky jedním tahem Číst dál »

Motýl z rýžového papíru

Výroba motýla z rýžového papíru (55 min)

Hledáte další trendy a inspiraci pro zdobení dortů? Naučte se s námi základy práce s rýžovým papírem. Rýžový papír se stává stále více populární při výrobě dortových dekorací. Pokud se s rýžovým papírem skamarádíte – a my věříme, že ano – stane se Vaším velkým pomocníkem při zdobení. Rýžový papír má neutrální příchuť, proto nebude …

Výroba motýla z rýžového papíru (55 min) Číst dál »

Jak na italský bílkový máslový krém

O kurzu: Téměř průsvitný krém dává Vašim ozdobám zcela nový rozměr a výrobky z něj jsou realističtější než kdy předtím. Tady Vás to naučíme! Další kurzy stejného autora: Sladkosti s radostí. O lektorovi: Jana Hubačová – Jana se svému koníčku věnuje od roku 2017, má za sebou nespočet cukrářských kurzů, a také lektoruje “sladké kurzy”- pečení …

Jak na italský bílkový máslový krém Číst dál »

Sametový dort návod

Jak na dort se sametovým efektem

O kurzu: Kdo to vidí poprvé, připadá mu to neskutečné. Vězte ale, že se to dá zvládnout celkem snadno. Máme pár tajných tipů a vychytávek, o které se s vámi podělíme v našem video kurzu. Další kurzy stejného autora: Sladkosti s radostí. O lektorovi: Jana Hubačová – Jana se svému koníčku věnuje od roku 2017, …

Jak na dort se sametovým efektem Číst dál »

Nákupní košík
Přejít nahoru